FANDOM


Forums: Index > Wiki discussion > Blog links panel gets broken after the reply

I left a reply at User blog:CoolioDoolio93/Don't feel welcome in chat anymore and after that I saw this:

http://imgur.com/kvtP4JC - links in the panel above the comments are broken. Anyone else have the same issue? Teyandee (Talk) 17:15, July 14, 2013 (UTC)

I'm having this issue too, I commented on another blog and it happened there as well. TheUltimateH4M Talk 18:16, July 14, 2013 (UTC)
Added note: It seems to go back to normal after refreshing the page. TheUltimateH4M Talk 18:24, July 14, 2013 (UTC)
Yes, but after the reply it is broken again. Teyandee (Talk) 18:34, July 14, 2013 (UTC)
Yep yep, this is an issue with how it requests the messages from the server. They appear to be returned escaped. I've submitted a request to Wikia Staff because that's all we can really do, hah.  Food 25px-Surprise.png  19:01, July 14, 2013 (UTC)
Yeah, I saw it and figured people would report it to Wikia, and we'd get a fix this Wednesday. No point making a local fix for a global problem that will probably get fixed soon. ~Bobogoobo (talk) Lyra_speaks_S2E25.png 22:49, July 14, 2013 (UTC)
Haha, yeah, I noticed this happening in the main namespace of both this wiki and the Fan Wiki, so I sent in a bug report myself (was unaware that any had been sent in, haha)-- Undisguised_Nyx_by_AibotNya.pngJonny Manztalkcontribse-mailedit count Disguised_Nyx_by_AibotNya.png  06:02, July 16, 2013 (UTC)
Bug not fixed. Teyandee (Talk) 12:46, July 20, 2013 (UTC)
It is a known issue and should hopefully be fixed soon. ~Bobogoobo (talk) Lyra_speaks_S2E25.png 22:58, July 20, 2013 (UTC)
Problem seems to be fixed. Teyandee (Talk) 18:04, July 31, 2013 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.